Få tilbakemeldinger med QR-koder

Rykteflom blogg

Lær hvordan du kan samle inn verdifulle kundeomtaler ved hjelp av QR-koder og hvordan Rykteflom kan hjelpe deg med å håndtere tilbakemeldingene effektivt.

I den digitale tidsalderen vi lever i er det helt essensielt for for bedrifter å samle inn omtaler fra kunder. Både for å forbedre produktene og tjenestene, men også å vise frem dette for andre potensielle kunder. Med Rykteflom får du helt automatisk en egen QR-kode som leder kundene til et skjema for å gi tilbakemelding på flere tjenester, samtidig som du hjelper bedriften med å skjerme de negative omtalene fra å bli offentlige. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan bruke QR-koder for å samle inn omtalene, med egne tips og triks for ulike bransjer.

Hvordan bruke QR-koder for å samle inn omtaler

QR-koder har blitt et populært verktøy for å samle inn kundetilbakemeldinger og omtaler, da de gir en rask og enkel måte for kundene å gi tilbakemelding. Her er noen tips for hvordan du kan implementere QR-koder i ulike typer bedrifter:

 1. Restauranter og barer (H3 Heading):
 • Lag QR-kodekort og plasser dem på hvert bord eller på menyer. Etter opplevelsen kan kundene dine enkelt skanne koden fra bordet deres og gi deg en positiv anmeldelse.
 • Vis QR-koden i kassen også; etter betaling ber du høflig kundene dine skanne koden for å gi en positiv anmeldelse.
 1. Hotell og ferieutleie (H3 Heading):
 • Plasser QR-koder inne i rommene, for eksempel ved inngangsdøren. Kundene dine kan enkelt skanne koden og gi deg en anmeldelse før de sjekker ut.
 • Vis QR-koden i resepsjonen også; etter utsjekking be høflig kundene dine skanne koden for å gi en positiv anmeldelse.
 1. Andre lokale bedrifter (H3 Heading):
 • Vis QR-koden inne i lokalet eller kontoret ditt, f.eks. i kassen, i resepsjonen, eller ved skrivebordet ditt. Etter opplevelsen, be høflig kundene dine om å skanne koden for å gi deg en positiv anmeldelse.
 • Bruk også QR-koden i visittkortet du gir til kundene dine.
 1. E-handel (H3 Heading):
 • Lag QR-kodekort og sett dem inn i pakkene du sender. Når de mottar pakken, kan kundene dine enkelt gi deg en anmeldelse ved å skanne koden.

Fordeler med å bruke QR-koder for tilbakemeldinger (H2 Heading):

 1. Enkel og
Del dette!

Lanseringstilbud:
Få Rykteflom til Halv Pris!

Vi feirer lanseringen av Rykteflom, din nøkkel til et bedre online omdømme. Meld deg på en gratis demoperiode på 14 dager innen 31. oktober og få 50% rabatt på ditt abonnement.

Bruk koden Flom50Evig for livsvarig rabatt!

Ikke gå glipp av denne unike muligheten!

rykteflom favicon