Få tilbakemeldinger med QR-koder

Lær hvordan du kan samle inn verdifulle kundeomtaler ved hjelp av QR-koder og hvordan Rykteflom kan hjelpe deg med å håndtere tilbakemeldingene effektivt.

I den digitale tidsalderen vi lever i er det helt essensielt for for bedrifter å samle inn omtaler fra kunder. Både for å forbedre produktene og tjenestene, men også å vise frem dette for andre potensielle kunder. Med Rykteflom får du helt automatisk en egen QR-kode som leder kundene til et skjema for å gi tilbakemelding på flere tjenester, samtidig som du hjelper bedriften med å skjerme de negative omtalene fra å bli offentlige. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan bruke QR-koder for å samle inn omtalene, med egne tips og triks for ulike bransjer.

Hvordan bruke QR-koder for å samle inn omtaler

QR-koder har blitt et populært verktøy for å samle inn kundetilbakemeldinger og omtaler, da de gir en rask og enkel måte for kundene å gi tilbakemelding. Her er noen tips for hvordan du kan implementere QR-koder i ulike typer bedrifter:

 1. Restauranter og barer (H3 Heading):
 • Lag QR-kodekort og plasser dem på hvert bord eller på menyer. Etter opplevelsen kan kundene dine enkelt skanne koden fra bordet deres og gi deg en positiv anmeldelse.
 • Vis QR-koden i kassen også; etter betaling ber du høflig kundene dine skanne koden for å gi en positiv anmeldelse.
 1. Hotell og ferieutleie (H3 Heading):
 • Plasser QR-koder inne i rommene, for eksempel ved inngangsdøren. Kundene dine kan enkelt skanne koden og gi deg en anmeldelse før de sjekker ut.
 • Vis QR-koden i resepsjonen også; etter utsjekking be høflig kundene dine skanne koden for å gi en positiv anmeldelse.
 1. Andre lokale bedrifter (H3 Heading):
 • Vis QR-koden inne i lokalet eller kontoret ditt, f.eks. i kassen, i resepsjonen, eller ved skrivebordet ditt. Etter opplevelsen, be høflig kundene dine om å skanne koden for å gi deg en positiv anmeldelse.
 • Bruk også QR-koden i visittkortet du gir til kundene dine.
 1. E-handel (H3 Heading):
 • Lag QR-kodekort og sett dem inn i pakkene du sender. Når de mottar pakken, kan kundene dine enkelt gi deg en anmeldelse ved å skanne koden.

Fordeler med å bruke QR-koder for tilbakemeldinger (H2 Heading):

 1. Enkel og
Del dette!